Сибила – оператор back office, музикант, артист и психолог

За себе си

Артист на свободна практика, образование бакалавър театър и магистър социална психология, и с двете не се занимавам активно последните 8 години. Занимавам се с музика и съм 4аст от два проекта: елекро формацията “Les Animaux Sauvages”  в която съм аналогов синт, вокал и бас китара заедно с моите приятели с Насо Русков и Иво Стоядинов – 4арли, познати и от бандата “Baby Face Clan” .
 Другият проект е дарк уейв бандата “Виолетов Генерал” където съм бас китара.

От колко време си в нашата компания и кое те доведе при нас?

Тук съм от началото на месец януари 2021 като оператор на данни в екип Виамедис. В компанията ме доведе любовта ми към френската култура и език, приятно ми е да съм сред умни и възпитани колеги. Имах мои бизнес проекти, които прекратих по време на ковид ситуацията, и това ме накара да разгледам позициите в jobs.bg. Имах късмета да ме изберете и сега се стремя да докажа, 4е мога да съм полезна и за Вас. 

 

Как оползотворяваш свободното си време, какво те презарежда?

Свободно време нямам, затова пък имам три красиви животни, които го запълват изцяло, ако остане 🙂

На 24-ти юни, петък в Bobbina Space, ул. Трианица 5А ще промотираме новия албум на Виолетов генерал. Събитието е нещо като затворено парти с лимит за 50 души . Вечерта ще се пуска албума на запис и ще се опитаме да осигурим 20 диска за желаещите да го купят. Също така ще изпълниме на живо някои от новите парчета. Това е може би една от последните изяви на групата пред публика. В пространството ще бъдат изложени картини на Емил Вълев. Вечерта започва от 20 часа и ще завърши късно. Цената е 20 лева на входа на пространството. Надяваме се да се получи един отличен светски купон каквато беше промоцията на предишния албум.

Tessi Bulgaria